Medlemsresa till Mariehamn 2019

Ordföranden har ordet

 

Hej alla medlemmar!

 

Hoppas att ni haft en fin sommar. Dominica och karibbien befinner sig i orkanperioden men hittills i år så har Dominica inte drabbats. I år är det Bahamas som drabbats hårdast.

 

Den 3 november är det Dominicas nationaldag och förberedelserna inför firandet är redan i full gång. Det drar igång redan under sista veckan i oktober med fokus på kulturfrågor och med uppträdanden med både nationella och internationella artister.

 

Just nu händer det inte så mycket på Dominica. Alla går och väntar på att valet ska annonseras och det pågår en process med att lansera nya kandidater som ska representera Labourpartiet. Troligtvis kommer valet att hållas under december. En aktuell utrikesfråga är att premiärminister Skerrit vill att USA ska ta bort blockaden mot Kuba och inrikes att delar av det nya sjukhuset som byggs med stöd av Kina har öppnats.

 

Som ni kanske vet så efterlyser föreningen en medlem som är villig att hjälpa till med att ansvara för utformningen av medlemsbladet. Hittills så har ingen medlem hört av sig. Om så ej sker så kommer det troligtvis att leda till att medlemsbladet kommer att förenklas i sin utformning och enbart distribueras via e-post. Hoppas att vi snart når en lösning!

 

Själv ser jag fram emot min kommande resa till Dominica. Jag åker i slutet av november och stannar tills i början av mars nästa år.

 

Hälsningar

Ruthine


Minnen från Medlemsresan till Mariehamn den 7-8 september 2019